Filma Gjithsej: 3075

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

Chained

Bobi është një taksist dhe vrasës serial që i gjen viktimat e tij nëpër rrugët e qytetit. Xhimi është një djalosh që Bobi i ka vrarë nënën që kur ishte i vogël dhe e ka bërë atë si skllavin e tij. Tani që Xhimi është rritur, ai duhet të zgjedhë nëse do të bëhet vrasës, ose të arratiset nga Bobi.