Alex Cross (2012) me titra shqip Movies
Alex Cross

Alex Cross

Alex Cross
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një hetues vrasjesh, shtyhet përtej kufijve të tij morale dhe fizike ndërsa ai ndjek një vrasës me pagesë i cili është i specializuar në tortura dhe gjymtime.