Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) me titra shqip Movies
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
IMDb: N/A
N/A
N/A

Ron Burgendi është prezantuesi më i njohur i lajmeve në San Diego gjatë viteve 1970. Por çdo gjë ndryshon për të dhe për ekipin e tij kur në staf bashkohet…