Baazaar (2018) Me titra shqip Movies
Baazaar

Baazaar

Baazaar
IMDb: N/A
N/A
N/A

Rizvan Ahmed lë pas Allahabadin, dhe bashkë me të edhe mentalitetin e qytetit të vogël. Ai shpërngulet në Mumbai, një qytet me qiell-gërvishtëse shumë të larta dhe me ëndrra që…