Barry Lyndon (1975) Movies
Barry Lyndon

Barry Lyndon

Barry Lyndon
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një mashtrues irlandez fiton zemrën e një të veje të pasur dhe merr pozitën aristokratike të burrit të saj të vdekur në Anglinë e shekullit të 18-të.