Biografi Movies
Attila

Attila

Attila
IMDb: N/A
N/A
N/A

Legjenda flet për një udhëheqës të madh, i cili do të gjejë shpatën e Zotit të Luftës, dhe me të do të sundojë botën. “Gerard Butler” Atila, Mbreti i Madh…

Tut Part 3 (2015)

Tut Part 3 (2015)

Tut Part 3 (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Faraoni Tut marshon kundër Mittanit dhe synon të shkatërrojë armiqtë e tij të fundit brenda pallatit në mënyrë që të sigurojë vendin e tij në histori.

Tut Part 2 (2015)

Tut Part 2 (2015)

Tut Part 2 (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Teba rrezikohet nga një sëmundje e rrezikshme. Teksa mbreti Tut përpiqet ta zgjidhë, armiqtë e tij përgatiten për luftë.

Tut Part 1 (2015)

Tut Part 1 (2015)

Tut Part 1 (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Biografi. Seritë flasin për Tutankhamen, faraonin më të ri që ka mbretëruar ndonjëherë mbi Egjipt.

The Devil’s Violinist

The Devil’s Violinist

The Devil’s Violinist
IMDb: N/A
N/A
N/A

Bazuar në historinë e jetës së violinistit dhe kompozitorit të shekullit të 19-të, Nikola’ Paganinit, menaxherit të tij djallëzor dhe udhëtimit në Londër që i ndryshoi jetën.

Carlos Pjesa 3

Carlos Pjesa 3

Carlos Pjesa 3
IMDb: N/A
N/A
N/A

Karlos negocion me Kadafin. Me sulmin me eksplozivë në trenin ku udhëtonte Kryetari i Bashkisë së Parisit, Karlos kërkon lirimin e kolegëve të tij të arrestuar në Paris. Sulmet vijojnë,…

The Silent Natural

The Silent Natural

The Silent Natural
IMDb: N/A
N/A
N/A

William Hoy ishte një nga kampionat e parë të lojtarëve të Bejsbollit të “Lidhjes së Madhe të Shurdhër” në vitet 1800. Duke qenë i shurdhër, ai futi në lojë sinjale…

Modigliani

Modigliani

Modigliani
IMDb: N/A
N/A
N/A

Genre: Biografi, Drame