Bushwick (2017) Me titra shqip Movies
Bushwick

Bushwick

Bushwick
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur një forcë ushtarake nga Teksasi pushton lagjen e tyre në Bruklin, 20 vjeçarja Lusi dhe veterani i luftës Stupe duhet të mbështeten tek njëri-tjetri për t’ia dalë të mbijetojnë…