Cast Away (2000) Me titra shqip Movies
Cast Away

Cast Away

Cast Away
IMDb: N/A
N/A
N/A

Çak Noldan, një mekanik i FedEx-it dhe një njeri të cilit jeta i rrjedh e qetë, gjendet i vetëm në një ishull të vetmuar pas rrëzimit të aeroplanit që po…