Center Stage (2000) Me titra shqip Movies
Center Stage

Center Stage

Center Stage
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një grup prej 12 adoleshentësh me prejardhje të ndryshme regjistrohen në Akademinë e Baletit Amerikan në Nju Jork. Për t’u bërë balerinë, secili përballet me problemet dhe stresin e stërvitjes…