Center Stage: Turn It Up (2008) Movies
Center Stage : Turn It Up

Center Stage : Turn It Up

Center Stage : Turn It Up
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një balerinë e vetë-trajnuar në rrugët e Detroitit bashkë me një grup hip-hopi ekstrem dhe me ndihmën e një ish lojtari hokei të kthyer tashmë në kërcimtar, ka ende mundësinë…