Crank: High Voltage (2009) Movies
Crank: High Voltage

Crank: High Voltage

Crank: High Voltage
IMDb: N/A
N/A
N/A

Çelios përballet me një kriminel kinez i cili i ka vjedhur zemrën e durueshme dhe e ka zëvendësuar me një rrahëse baterie e cila kërkon elektricitet për të punuar…