Faster (2010) Me titra shqip Movies
Faster

Faster

Faster
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pas hekurave të brugut, një njeri ka planifikuar vetëm një gjë… të hakmerret për vrasjen e vëllait të tij. Tani i lirë dhe vetëm me një qëllim në jetë, ai…