Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society (2006) Me titra shqip Movies
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kanë kaluar 2 vite që kur Motoko Kusanagi u largua nga Seksioni 9 dhe Togusa është lider i skuadrës. Seksioni i ri i zgjeruar përballet me një sërë vetëvrasjesh e…