Gun City (2018) Movies
Gun City

Gun City

Gun City
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në Spanjë, viti 1921, rrugët e Barcelonës ballafaqohen me policë dhe anarkistë, ndërsa bizneset e paligjshme lulëzojnë. Në këtë atmosferë agjenti Anibal është dërguar me një mision në Barcelonë: Të…