Iceman: The Time Traveller (2018) Movies
Iceman: The Time Traveler

Iceman: The Time Traveler

Iceman: The Time Traveler
IMDb: N/A
N/A
N/A

Roja perandorake dhe tre miqtë e tij tradhtarë të fëmijërisë, të urdhëruar për ta ndjekur, varrosen aksidentalisht dhe mbahen të ngrirë në kohë. Pas 400 vjetëve shkrihen për të vazhduar…