In a Better World (2010) me titra shqip Movies
In a Better World

In a Better World

In a Better World
IMDb: N/A
N/A
N/A

Jeta e dy familjeve, daneze dhe suedeze ndërthuret me njëra-tjetrën me gjithë peripecitë e së përditshmes. Kristian, një djalosh që ka humbur të ëmën nga kanceri dhe Elias, një djalë…