Mojave (2015) Movies
Mojave

Mojave

Mojave
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një artist i famshëm që në moshë të re, pasi kish arritur gjithçka dëshironte në jetë, Tomi, udhëton nëpër shkretëtirën e Mojaves. Ajo çfarë pritej të ishte një qetësim dhe…