Ralph Breaks the Internet (2018) Me titra shqip Movies
Ralph Breaks the Internet

Ralph Breaks the Internet

Ralph Breaks the Internet
IMDb: N/A
N/A
N/A

Personazhi gjigant i videolojërave, Ralfi dhe shoqja e tij e vogël, Vanelopi, eksplorojnë botën e panjohur të internetit, në kërkim të një pjese që do të shpëtojë videolojën e Vanelopit….