Rememory (2017) Movies
Rememory

Rememory

Rememory
IMDb: N/A
N/A
N/A

Vejusha e një profesori të zgjuar është ngurruese për një nga shpikjet e të shoqit, e cila mund te regjistrojë dhe të luajë kujtimet e një personi.