Running Man (2013) Movies
Running Man

Running Man

Running Man
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi vritet klienti i një ish të burgosuri që punon si mekanik dhe taksist, atij i duhet të arratiset, sepse fajësohet për vrasjen e klientit, i cili mbante informacion sekret…