Sci-fi Movies
Man of Steel

Man of Steel

Man of Steel
IMDb: N/A
N/A
N/A

Planetit Kripton i varfërohen burimet natyrore, dhe dënohet të shpërthej. Pak ditë nga përfundimi një fëmijë lind dhe është i destinuar për të ndryshuar jetën e një planeti të ri…

Harmony

Harmony

Harmony
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vajzë e re me aftësinë që të thith frikën nga njerëzit e tjerë, duhet të mësoj të kontrolloj fuqitë dhe frikërat e saj, që të arrij të luftoj negativitetin…

Independence Day: Resurgence

Independence Day: Resurgence

Independence Day: Resurgence
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dy dekada pas cenimit të Ditës së Pavarësisë, Toka përballet me një kërcënim të ri jashtëtokësorësh. Por a do të mjaftojnë mbrojtjet hapësinore tokësore?

Oblivion

Oblivion

Oblivion
IMDb: N/A
N/A
N/A

Xhek Harper është një nga riparuesit e fundit të droneve i pozicionuar në Tokë. Pjesë e një operacioni masiv për të ekstraktuar burime jetësore pas dekadash lufte me një kërcënim…

Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vajzë pjesërisht njeri, pjesërisht robot gjendet e çaktivizuar dhe e rikthejnë ne jetë, por nuk mund të kujtoj të kaluarën e saj. Në kërkim të kujtesës ajo zbulon se…

Elysium

Elysium

Elysium
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në vitin 2154 ekzistojnë dy klasa njerëzish: shumë të pasurit që jetojnë në një stacion hapësinor të bërë nga njeriu të quajtur Elizium, dhe pjesa tjetër, që jeton në Tokën…

Back to the Future Part III

Back to the Future Part III

Back to the Future Part III
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi mësoi rreth vdekjes së doktor Braun në vitin 1885, Marti udhëton përsëri në kohë për ta shpëtuar atë. Por kur mbajtësja e karburantit në makinën e kohës shpërthen, të…

Fast Color

Fast Color

Fast Color
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një grua është e detyruar të fshihet pasi fuqitë e saj zbulohet. Pas vitesh që fshihej, i vetmi vend për t’u fshehur është shtëpia e saj.

Back to the Future Part II

Back to the Future Part II

Back to the Future Part II
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pas vizitës në vitin 2015, Marti Mekflaj duhet të përsërisë vizitën e tij në vitin 1955 për të parandaluar ndryshimet katastrofike në 1985… pa ndërhyrë në udhëtimin e tij të…

Back to the Future

Back to the Future

Back to the Future
IMDb: N/A
N/A
N/A

Marti MekFlai, një djalë 17 vjeçar, udhëton aksidentalisht 30 vjet mbrapa në kohë, teksa ishte duke ndihmuar shkencëtarin Emet Braun, me makinën e tij të kohës. Në të shkuarën ai…

I Am Mother

I Am Mother

I Am Mother
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një adoleshente rritet nga një robot i projektuar për të ripopulluar Tokën. Lidhja e tyre testohet kur arrin një e huaj me lajme alarmuese.

Elektra

Elektra

Elektra
IMDb: N/A
N/A
N/A

Elektra, një luftëtare pasi i mbijeton një përballje me vdekjen, bëhet vrasëse me pagesë dhe përpiqet të mbrojë dy objektivat e saj të fundit, një baba të vetëm dhe vajzën…

Project Ithaca

Project Ithaca

Project Ithaca
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pesë të panjohur zgjohen dhe e gjejnë veten të burgosur në bordin e një anije aliene e cila kultivon tmerrin e tyre për energji. Ata fillojnë të kuptojnë që këto…

Genre: Sci-fi, Thriller
Starfish

Starfish

Starfish
IMDb: N/A
N/A
N/A

Portretizimi unik, intim dhe i sinqertë i një vajze që vajton për humbjen e mikes së saj të ngushtë. Kjo rastësisht ndodh në ditën kur bota siç e njohim ne…

Genre: Drame, Horror, Sci-fi
Aniara

Aniara

Aniara
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një anije kozmike me kolonistët e Marsit del jashtë rruge, duke bërë që pasagjerët e fiksuar pas konsumit të konsiderojnë vendin e tyre në Univers.

Assimilate

Assimilate

Assimilate
IMDb: N/A
N/A
N/A

Tre shokë që po bëjnë një shfaqje në internet për qytetin e tyre, zbulojnë se komshinjtë e tyre po vriten dhe po zëvendësohen me krijesa që janë kopje të përkryera…

Rim of the World

Rim of the World

Rim of the World
IMDb: N/A
N/A
N/A

Katër adoleshentë trazovaç bashkojnë forcat për të shpëtuar botën kur një pushtim alienësh u ndërpret pushimet në kampin veror.

See You Yesterday

See You Yesterday

See You Yesterday
IMDb: N/A
N/A
N/A

Shokët e ngushtë Sixhej dhe Sebastian, ndërtojnë disa makina për të udhëtuar në kohë dhe i përdorin për të shpëtuar jetën e vëllait të Sixheit.

Life Like

Life Like

Life Like
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një çift i ri idealist merr një robot të mrekullueshëm me pamje njeriu për të ndihmuar me punët e shtëpisë, por teksa të tre afrohen më shumë me njëri-tjetrin, perceptimi…

Captain Marvel

Captain Marvel

Captain Marvel
IMDb: N/A
N/A
N/A

Karol Danvers kthehet në një nga heronjtë më të mëdhenj të universit kur toka përfshihet në një betejë galaktike mes 2 racave aliene.

The Invasion

The Invasion

The Invasion
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një psikiatre në Uashington D.C., zbulon origjinën e një epidemie të tmerrshme jashtë-tokësore dhe se djali i saj i vogël është mënyra e vetme për ti shpëtuar asaj.

Valentine

Valentine

Valentine
IMDb: N/A
N/A
N/A

Qyteti Batavia, një qytet i bukur që po frikësohet çdo ditë nga rritja e krimeve. Në mes të këtij tmerri, një regjisor Bono dhe shoku i tij, Uauan, gjejnë Srimajën,…

28 Weeks Later

28 Weeks Later

28 Weeks Later
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pjesa 2 e filmit 28 Days Later… (2002) Gjashtë muaj pasi një virusi që kishte infektuar popullsinë e Britanisë së Madhe, ushtria amerikane ndihmon për të siguruar një zonë të…

Darkman III: Die Darkman Die

Darkman III: Die Darkman Die

Darkman III: Die Darkman Die
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në përpjekje për të rikrijuar formulën e tij dhe për të rregulluar fytyrën e shpërfytyruar, doktori Pejton Uestlejk pranon të bashkëpunoj me një nga mjeket përgjegjëse për gjendjen e tij….