Soni (2018) Movies
Soni

Soni

Soni
IMDb: N/A
N/A
N/A

Soni, një police e re në Delhi dhe komandatja e saj, Kalpana, së bashku janë në luftë kundër krimeve të dhunshme ndaj femrave. Megjithatë, aleanca e tyre pëson disa krisje…