Term Life (2016) Me titra shqip Movies
Term Life

Term Life

Term Life
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një njeri, i kërkuar nëpër qytet nga shumë kriminelë, shpreson të jetojë mjaftueshëm gjatë që të marrë sigurimin e jetës që të kontribuojë dhe të sigurojë jetën e vajzës s…