The Girl in the Spider’s Web (2018) Movies
The Girl in the Spider’s Web

The Girl in the Spider’s Web

The Girl in the Spider’s Web
IMDb: N/A
N/A
N/A

Hakerja e kompjuterëve, Lisbet Salander dhe gazetari Mikael Blomkvist, e gjejnë veten të kapur në një rrjet të spiunëve, kriminelëve kibernetikë dhe zyrtarëve të korruptuar të qeverisë.