The Good the Bad the Weird (2008) me titra shqip Movies
The Good, The Bad, The Weird

The Good, The Bad, The Weird

The Good, The Bad, The Weird
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia e dy të jashtëligjshmëve dhe një gjuetari shpërblimesh në Mançurinë e 1940 dhe rivaliteti midis tyre për të pasur një hartë thesari ndërkohë që ndiqen nga ushtria japoneze dhe…