The Grinch (2018) me titra shqip Movies
The Grinch

The Grinch

The Grinch
IMDb: N/A
N/A
N/A

Grinçi dhe qeni i tij besnik, Maksi, jetojnë të vetmuar brenda një shpelle në malin Krampit. Kur kushët, që jetojnë pranë tij, vendosin të bëjnë Krishtlindjet më të mëdha dhe…