The Hate U Give (2018) me titra shqip Movies
The Hate U Give

The Hate U Give

The Hate U Give
IMDb: N/A
N/A
N/A

Starr bëhet dëshmitare e vrasjes së shokut të saj Kalil nga një oficer policie. Me gjithë presionet nga komuniteti ku jeton, ajo duhet të bëhet zëri i Kalilit dhe të…