The Lives of Others (2006) me titra shqip Movies
The Lives of Others

The Lives of Others

The Lives of Others
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në vitin 1984, në Berlinin Lindor, një agjent i policisë së fshehtë, vë në mbikëqyrje një shkrimtar dhe të dashurën e tij. Me kalimin e ditëve, ai gjen veten duke…