Velvet Buzzsaw (2019) Movies
Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në botën e artit ndonjëherë çdo gjë duket e çuditshme dhe e pabesueshme, por kur një pronare galerie dhe punonjësja e saj zbulojnë dhe ekspozojnë pikturat e një artisti të…