Western Movies
The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

The Sisters Brothers
IMDb: N/A
N/A
N/A

Ngjarjet zhvillohen në Oregon, në vitin 1850, ku dyshja e vrasësve, vëllezërit Sisters, vihen në kërkim të një kimisti, i cili kishte shpikur formulën për të gjetur arin e fshehur…

Appaloosa

Appaloosa

Appaloosa
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dy miq punojnë si sherifë në një qytet të vogël që po vuan nga sundimi i një kaubojsi. Atyre do u komplikohet puna nga ardhja e një vejushe të re.

The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një antologji me gjashtë filma të shkurtër që ndodhin në epokën e Luftës Civile të shekullit XIX, gjatë vendosjes në Perëndimin e Egër. Personazhe historish të ndryshme, që në fund…

Black ’47

Black ’47

Black ’47
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në vitin 1847, një ushtar irlandez pasi kthehet nga lufta gjen nënën e tij të vdekur nga uria dhe vëllanë të vrarë nga britanikët. Ai bën çdo gjë që të…

Any Bullet Will Do

Any Bullet Will Do

Any Bullet Will Do
IMDb: N/A
N/A
N/A

Ngjarjet zhvillohen ne vitin 1876 ne Montana, nje vrases me pagese gjurmon vëllain e tij me ndihmen e nje vajze rebele.

The Warrior’s Way

The Warrior’s Way

The Warrior’s Way
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një luftëtar aziatik detyrohet të fshihet në një fshat të vogël pasi refuzon të kryej një mision.

Love’s Enduring Promise

Love’s Enduring Promise

Love’s Enduring Promise
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kreu i një klani, i cili nuk është në gjendje të punojë në fermën e tij pas një aksidenti, pranon ndihmën e një të huaji, i cili jo vetëm që…

The Rider

The Rider

The Rider
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pas një dëmtimi pothuajse fatal të kokës, një kauboj i ri ndërmerr një kërkim për identitet të ri dhe kupton se çfarë do të thotë të jesh një burrë në…

3:10 to Yuma

3:10 to Yuma

3:10 to Yuma
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një fermer i thjeshtë pranon të shoqerojë një të jashtligjshëm e të rrezikshem në trenin për në Juma, ku ai do të gjykohet për të gjitha krimet e kryera, por…

Lawless

Lawless

Lawless
IMDb: N/A
N/A
N/A

Ngjarjet zhvillohen ne Virgjinia në kohen e depresionit të madh. Një bande kontrabandistësh te alkoolit kërcënohen nga një Kapobande që do një pjesë të fitimit të tyre.

Hostiles

Hostiles

Hostiles
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në vitin 1892, një kapiten legjendar i ushtrisë amerikane, pranon të shoqërojë një shef të indigjenëve dhe familjen e tij në shtëpi, nëpërmjet një territori të rrezikshëm.

Dead Again in Tombstone

Dead Again in Tombstone

Dead Again in Tombstone
IMDb: N/A
N/A
N/A

Gerrero kthehet përsëri nga të vdekurit për mos të lejuar që një relikë e vjedhur të përfundoj në duart e një bande, e cila mund të sjellë ferrin mbi tokë.

The Lone Ranger

The Lone Ranger

The Lone Ranger
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një luftëtar shpirtëror i indianëve të Amerikës, Tonto, tregon historitë e pathëna që transformuan Xhon Ridin, një njeri të ligjit, në një legjendë të drejtësisë. Dy heronjtë e papritur duhet…

Ravenous

Ravenous

Ravenous
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në një kamp të largët ushtarak në shekullin e 19-të, kapiteni Xhon Bojd dhe trupat e tij hyjnë në një mision shpëtimi i cili merr një kthesë të errët kur…

Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia epike një të huaj misterioze , i cili fatketsisht duhet të mbroj një grua të bukur nga një vrasës i pa mëshirshëm i cili punon në hekurudha.

Cassidy Red

Cassidy Red

Cassidy Red
IMDb: N/A
N/A
N/A

Cassidy Red është një romancë perëndimore e vendosur në sfondin e jugperëndimit amerikan të shekullit të 19-të. Filmi shfaq vajzën kokëfortë që kthehet në vendlindjen e saj, duke kërkuar hakmarrje…

Jonah Hex

Jonah Hex

Jonah Hex
IMDb: N/A
N/A
N/A

Ushtria e SHBA-ve i bën një ofertë një njeriu me shenjë në fytyrë, në shkembim të lirisë së tij, ai duhet të vrasë një terrorist që i dogji familjen…

The Ballad of Lefty Brown

The Ballad of Lefty Brown

The Ballad of Lefty Brown
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një thriller-aksion, Balada e Lefti Braunit është një tregim rreth besnikërisë, miqësisë dhe ndjekjes së palodhshme të drejtësisë.

American Outlaws

American Outlaws

American Outlaws
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi kthehen nga lufta civile në qytetin e tyre, disa djem përballen me kërcënimet e pronarit të hekurudhës që kërkon t’i shpronësojë për tokat e tyre.

Valley of Bones

Valley of Bones

Valley of Bones
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një paleontologe e pafat, që po lufton për të rritur djalin e saj, drejtohet drejt një zbulimi të rëndësishëm, në një vend gërmimi, nga një ish i droguar, por lidhjet…

The Beguiled

The Beguiled

The Beguiled
IMDb: N/A
N/A
N/A

“Mashtrimi” : Mbërritja e papritur e një ushtari të plagosur të Unionit në një shkollë vajzash në Virxhinia gjatë Luftës Civile çon në xhelozi dhe tradhti…

Justice

Justice

Justice
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një marshall i Shteteve të Bashkuara kërkon të vendosë drejtëse për vdekjen e vëllait të tij. Ai mbron një qytezë të vogël nga një kryebashkiak i korruptuar dhe banda e…

The Mountie

The Mountie

The Mountie
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një sherif shkon në një qytet për ta pastruar nga krimi dhe korrupsioni pasi gjen një njeri të pafajshëm të vrarë…

My Name Is Nobody

My Name Is Nobody

My Name Is Nobody
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një qitës i ri dhe i shkujdesur (Hill) adhuron dhe konkurron me një qitës të vjetër (Fonda) i cili do vetëm të dalë në pension.