Yardie (2018) Me titra shqip Movies
Yardie

Yardie

Yardie
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në kryeqytetin xhamajkan dy banda janë në luftë me njëra-tjetrën dhe viktimë e kësaj lufte ngelet dhe vëllai i Denisit, për të cilin ai do të hakmerret dhe e ka…