Zero (2018) Movies
Zero

Zero

Zero
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia rrotullohet rreth Bauua Singh, një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance. I lindur në një familje të pasur dhe në…