Filma Gjithsej: 3075

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG – Individual Eleven

Viti 2030. 3 milion refugjatë jetojnë në Japoni, të ftuar për të plotësuar mungesën e fuqisë punëtore. Megjithatë, prania emergjente e refugjatëve shkaktoi rritjen e incidenteve terroriste. Një grup i quajtur Individi 11 kryen vetëvrasje ku njëri prej anëtarëve i mbijeton planit. Ky incident shkakton një rrjedhë ngjarjesh të panumërta dhe hetimi i tyre fillon për t’i dhënë një shpjegim situatës emergjente.