- Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla
- SHIKO VIDEON SI TE SHKARKOSH FILMAT Google Chrome & Opera & Microsoft Edge
- Ju lutemi prisni 5-10 sekonda derisa filmi te shfaqet dhe me pas klikoni butonin play
- Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur
- Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !
- Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo
- Filma Gjithsej: 4163

The Good, The Bad, The Weird

Historia e dy të jashtëligjshmëve dhe një gjuetari shpërblimesh në Mançurinë e 1940 dhe rivaliteti midis tyre për të pasur një hartë thesari ndërkohë që ndiqen nga ushtria japoneze dhe banditët kinezë.