Filma Gjithsej: 3075

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

The House

Skot dhe Kejt Xhohansen duhet të gjejnë një mënyrë për të bërë para pasi bursa e vajzës së tyre nuk miratohet. Kur gjithçka tjetër dështon, çifti i dëshpëruar bashkon forcat me fqinjin e tyre Frenk për të hapur një kazino të paligjshme në shtëpinë e tij. Teksa paratë fillojnë të shtohen dhe kohët e mira të fluturojnë, Skot dhe Kejt shpejt mësojnë se mund të kenë kafshuar më shumë nga sa mund të përtypin.