Filma Gjithsej: 3075

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

The Paperboy

“The Paperboy” zhvillohet në jugun e Amerikës me protagonist një gazetar ambicioz dhe egoist , i cili, me ndihmën e vëllait të tij më të vogël përpiqet të vërtetojë pafajësinë e një të dënuari me vdekje i cili akuzohet për vrasjen e sherifit vendas, duke shpresuar të fitojë çmimin Pulitzer. Gjërat ndërlikohen kur një femër joshëse, Sharlota, e cila, edhe pse nuk e njeh të dënuarin, mban me të korrespondencë dhe janë tashmë të fejuar. Sharlota zhvillon një lidhje të veçantë me Xhekun, vëllain e gazetarit, ndërsa e ngacmon vazhdimisht në mënyrë seksuale. Ndërsa hetimi vazhdon, të dhënat ngatërrohen, tonet e zërit ngrihen dhe sekretet – si edhe fiksimet – e karakterëve, dalin në sipërfaqe.