- Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla
- SHIKO VIDEON SI TE SHKARKOSH FILMAT Google Chrome & Opera & Microsoft Edge
- Ju lutemi prisni 5-10 sekonda derisa filmi te shfaqet dhe me pas klikoni butonin play
- Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur
- Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !
- Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo
- Filma Gjithsej: 4163

The Tiger: An Old Hunter’s Tale

Ndërkohë që mbretëria e Koresë është nën sundimin e Japonisë, një gjahtar i vjetër dhe me eksperiencë sfidohet nga gjuajtja e tigrit të fundit.