Filma Gjithsej: 3075

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

The Viral Factor

Xhon, është një ish oficer policie, zbulon se vëllai i tij të cilin nuk e kishte parë prej 29 vjetësh Yeang, është një kriminel i kërkuar nga policia. Kur vajza e Yeang, Champi merret peng nga disa mafiozë të cilët punojnë që të prodhojnë një virus të detajuar të lisë, dy vëllezërit do të bashkojnë forcat e tyre për ta shpëtuar atë…