- Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla
- SHIKO VIDEON SI TE SHKARKOSH FILMAT Google Chrome & Opera & Microsoft Edge
- Ju lutemi prisni 5-10 sekonda derisa filmi te shfaqet dhe me pas klikoni butonin play
- Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur
- Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !
- Titra24.Com ju mundeson Shikim me te shpejte se kudo dhe Shkarkim me nje klikim
- Filma Gjithsej: 4830

At War for Love

Është viti 1943. Lufta e Dytë Botërore po djeg Evropën. Në Nju Jork, Arturo dhe Flora janë të dashuruar, por ajo i është premtuar për martesë djalit të një shefi mafioz. E vetmja mënyrë për t’u martuar me Florën, është që Arturo të marrë lejen nga babai i saj, i cili jeton në një fshat në Siçili. Arturo nuk ka para, kështu që për të ardhur në Siçili atij i duhet të regjistrohet në ushtrinë amerikane, e cila po përgatitet për zbarkimin në ishull.