- Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla
- SHIKO VIDEON SI TE SHKARKOSH FILMAT Google Chrome & Opera & Microsoft Edge
- Ju lutemi prisni 5-10 sekonda derisa filmi te shfaqet dhe me pas klikoni butonin play
- Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur
- Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !
- Titra24.Com ju mundeson Shikim me te shpejte se kudo dhe Shkarkim me nje klikim
- Filma Gjithsej: 4830

Darker than Night

Sloen Karter është një vajzë e re e cila ka humbur shikimin së fundmi. Babai i saj largohet në fundjavë dhe shoqëri i bëjnë dy miqtë e saj të ngushtë, të kthyer nga Universiteti. Një student i babait të saj, duke kaluar në qytet, u bashkohet për të kaluan natën. Fundjava e paqtë ndërpritet nga një kërcënim i paqartë dhe kthehet në një luftë për mbijetesë.