31 2016 me titra shqip Movies
31 (2016)

31 (2016)

31 (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pesë punëtorë karnavasesh rrëmbehen dhe mbahen peng në një ndërtesë të braktisur, si ferr, ku detyrohen të luajnë një lojë të dhunshme, qëllimi i të cilës është të mbijetosh 12…