All the Boys Love Mandy Lane (2006) Movies
All the Boys Love Mandy Lane

All the Boys Love Mandy Lane

All the Boys Love Mandy Lane
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një grup nxënësish gjimnazi ftojnë Mendi Lejnin, një vajzë të pafajshme dhe të dëshirueshme, në një festë fundjave në një fermë të izoluar. Ndërkohë që festa vazhdon, numri i pjesëmarrësve…