American Mary me titra shqip Movies
American Mary (2012)

American Mary (2012)

American Mary (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia ndjek studenten e mjekësisë, Meri Meison, ndërsa ajo mbetet trokë dhe humbet çdo interesë ndaj botës së kirurgjisë që dikur e adhuronte. Joshja e parave të lehta e çon…