Animuar Movies
Zoom (2015)

Zoom (2015)

Zoom (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një ndërlidhje shume dimensionale mes nje artisteje librash vizatimorë, një shkrimtareje dhe një regjisori filmash. Secili jeton në një realitet të veçuar por tregojnë një histori për njërin prej tyre.

Slugterra: Return of the Elementals (2014)

Slugterra: Return of the Elementals (2014)

Slugterra: Return of the Elementals (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një anëtar i ri i është bashkuar Elit dhe bandës se tij, ai është një mjeshtër i kermbinjve dhe artit te kërmijve fu, Heronjtë do të përballen me një bashkim…

Pixies (2015)

Pixies (2015)

Pixies (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Fisi i Piksive mallkon Xho Bekun pasi ai lëndon pa dashur një nga djemtë e mbretit. Atij i ecën çdo gjë ters madje dhe me dashurinë e jetës së tij….

Brave (2012)

Brave (2012)

Brave (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

E vendosur për të krijuar rrugën e saj në jetë, Princesha Merida sfidon një zakon që sjell kaos në mbretërinë e saj. Për të siguruar një dëshirë, Merida duhet të…