Annabelle Comes Home (2019) me titra shqip Movies
Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home
IMDb: N/A
N/A
N/A

Të vendosur për të mos e lejuar Anabelën të shkaktojë trazira të tjera, hetuesit paranormalë Ed dhe Loren Uoren e mbyllin kukullën brenda dhomës së objekteve në shtëpinë e tyre….