Aventurë Movies
Zoom (2015)

Zoom (2015)

Zoom (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një ndërlidhje shume dimensionale mes nje artisteje librash vizatimorë, një shkrimtareje dhe një regjisori filmash. Secili jeton në një realitet të veçuar por tregojnë një histori për njërin prej tyre.

Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në kohët antike, ekzistonin 7 dorëshkrime të shenjta që besoheshin se i jepnin fuqi dhe mirëqenie atyre që i kishin në kontroll. Profecia tregonte se një fëmijë i lindur nga…

Slugterra: Return of the Elementals (2014)

Slugterra: Return of the Elementals (2014)

Slugterra: Return of the Elementals (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një anëtar i ri i është bashkuar Elit dhe bandës se tij, ai është një mjeshtër i kermbinjve dhe artit te kërmijve fu, Heronjtë do të përballen me një bashkim…

Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Silent Hill: Revelation 3D (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur babai i saj zhduket, Heather Mason tërhiqet në një realitet të çuditshëm dhe tmerrues i cili mban përgjigjet e manktheve që e kanë përndjekur që nga fëmijëria…

Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)

Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)

Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Shishio kërcënon qeverinë e Meiji dhe Japoninë me anijen e tij të hekurt. Në mënyrë që ta ndalojë atë, Kenshini mëson nga mjeshtri i tij teknikën finale të luftimit….

Last Days in the Desert (2015)

Last Days in the Desert (2015)

Last Days in the Desert (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një kapitull i imagjinuar prej 40 ditëve të agjërimit dhe lutjes së Jezusit në shkretëtirë. Në rrugën e tij jashtë vendit të shkretë, Jezusi lufton me Djallin mbi fatin e…

Divergent (2014)

Divergent (2014)

Divergent (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në një botë të ndarë nga Fraksionet dhe të bazuar në virtyte, Trisi mëson se është “E Ndryshme”, dhe s’do të përshtatet me të. Kur ajo zbulon një komplot për…

White Tiger (2012)

White Tiger (2012)

White Tiger (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi me shumë vështirësi i mbijeton vdekjes kur përballet me një Tank “Tiger të Bardhë” misterioz, ushtari i Ushtrisë së kuqe Ivan fiksohet për ta gjetur dhe ta shkatërrojë atë.

Silent Hill (2006)

Silent Hill (2006)

Silent Hill (2006)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një grua shkon në kërkim të vajzës së saj në një qytet të shkretë e të çuditshëm të quajtur Kodra e Heshtur…

Clash of the Titans (2010)

Clash of the Titans (2010)

Clash of the Titans (2010)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Perseu, biri i Zeusit, lufton me forcat e errëta të nëntokës për t’i ndaluar që të pushtojnë Tokën dhe Qiellin…

Camino (2015)

Camino (2015)

Camino (2015)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në xhunglën e Kolumbisë, një reportere fotografon të vërtetën pas një grupi misionarësh të cilët nuk janë ata që duken…

Beyond Borders (2003)

Beyond Borders (2003)

Beyond Borders (2003)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Përtej Kufijve është një tregim epik i romancës së trazuar midis dy të dashuruarve, rrethuar në mes zonave më të rrezikshme në botë.

X-Men: Days of Future Past (2014)

X-Men: Days of Future Past (2014)

X-Men: Days of Future Past (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Vazhdimi i historisë vendoset në mes të viteve 1980 dhe 2014 ku X-Men kthehet prapa në kohë për të ndaluar rojet të pushtonin Amerikën e Veriut dhe të vendosnin të…

Lawrence of Arabia (1962)

Lawrence of Arabia (1962)

Lawrence of Arabia (1962)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një ushtar britanez gjatë Luftës Së Parë Botërore dërgohet në Lindjen e Mesme për t’i ndihmuar arabët, fiset arabe e urrejnë njëri-tjetrin, si do t’i arrijë ky t’i bashkojë dhe…

Outcast (2014)

Outcast (2014)

Outcast (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Adventures of Arsene Lupin (2004)

Adventures of Arsene Lupin (2004)

Adventures of Arsene Lupin (2004)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Hajduti i madh Arsen Lupen, gjatë aventurave të tij duhet të përballet me vdekjen misterioze të babait të tij dhe Zhozefinën, një grua e çuditshme e cila duket se është e pavdekshme…

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)

Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një djalë jetim në kërkim të origjinës së tij. Një princeshë e re mbahet e burgosur në Qytetin e Dragonjëve vdekjeprurës. Xhimi dhe shoku i tij Luka, vihen në kërkim…

Brave (2012)

Brave (2012)

Brave (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

E vendosur për të krijuar rrugën e saj në jetë, Princesha Merida sfidon një zakon që sjell kaos në mbretërinë e saj. Për të siguruar një dëshirë, Merida duhet të…