Aziatik Movies
Underdog Knight 2 (2011)

Underdog Knight 2 (2011)

Underdog Knight 2 (2011)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Lao San rikthehet për të luftuar krimin në qytet duke u përpjekur të parandalojë disa kriminelë mjaft të rrezikshëm, të cilët…

Underdog Knight (2008)

Underdog Knight (2008)

Underdog Knight (2008)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Lao San është një veteran i ri, shumë i aftë në KungFu, por jo shumë i aftë me inteligjencën. Pasi u bë roje për një koleksionues të pasur, Lao San…

Soar Into the Sun (2012)

Soar Into the Sun (2012)

Soar Into the Sun (2012)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pasi kryen së një marifet të rrezikshme gjatë një shfaqje ajrore, pilot i Forcave Ajrore të Koresë së Jugut, Tae-hun përjashtohet nga Shqiponjat e Zeza dhe transferohet në një njësi…

Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)

Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)

Rurouni Kenshin: The Legend Ends (2014)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Shishio kërcënon qeverinë e Meiji dhe Japoninë me anijen e tij të hekurt. Në mënyrë që ta ndalojë atë, Kenshini mëson nga mjeshtri i tij teknikën finale të luftimit….

Death Note: L Change the World (2008)

Death Note: L Change the World (2008)

Death Note: L Change the World (2008)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vazhdim i tregimit të trilerit të famshëm japonez. Këtë herë përqendrohet te karakteri “L”.

Bounty Hunters (2016)

Bounty Hunters (2016)

Bounty Hunters (2016)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia e pesë gjahtarëve të shpërblimeve të cilët ndjekin të arratisur në Kinë, Hong Kong, Kore dhe Tajlandë.

Tai-Chi Master (1993)

Tai-Chi Master (1993)

Tai-Chi Master (1993)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dy shokë, ish-murgj në Shaolin, ndajnë rrugët e tyre teksa shohin rebelimin ndaj qeverisë. Më ambiciozi ngrihet për tu bërë një komandant i fuqishëm në ushtri, ndërsa shoku i tradhtuar…

Ong-Bak 2 (2008)

Ong-Bak 2 (2008)

Ong-Bak 2 (2008)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një boksier i ri Thai mëson aftësitë e ti luftarake nga brendësia e shpirtit të tij.

Snake in the Eagles Shadow (1978)

Snake in the Eagles Shadow (1978)

Snake in the Eagles Shadow (1978)
IMDb: N/A
N/A
N/A

Afër fundit te dinastise Ching, dmth ne fillim te shekullit te 20, ne kine kane ngelur vetem dy shkolla rivale te arteve marciale: Kthetra e shqipnjes dhe grushti i gjarperit….