Blank (2019) Movies
Blank

Blank

Blank
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një sulmues vetëvrasës humb kujtesën dhe ka një bombë të lidhur me zemrën e tij. Është në dorën e policisë të ndalojë këtë bombë të marrë jetë të pafajshme.