Bright Star (2009) me titra shqip Movies
Bright Star

Bright Star

Bright Star
IMDb: N/A
N/A
N/A

Romanca tre vjeçare mes poetit të shekullit të 19-të Xhon Kits dhe Fani Brounit afër fundit të jetës së tij.