Brokeback Mountain (2005) Me titra shqip Movies
Brokeback Mountain

Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
IMDb: N/A
N/A
N/A

Historia e pamundur e dashurisë mes dy personave dhe jetët e tyre nëpër vite.